Bio

Nu ska jag på bio med mormor och Malle. Breaking dawn. Hoppas den är bra. Hoppas den är bäst. Hittills så är den första filmen den bästa tycker jag. Jag skriver som om jag vore 12 år. Skitsamma.

För någon dag sedan så berättade Emil att tre i hans klass har touchmobiler. Det tycker jag är hemskt. Grishemskt. Kan inte riktigt släppa det. Min unge ska inte få en mobil. Bra tack hej!


Boda Borg

I går hängde jag med Josef. Såg på film och surrade.

I dag har jag varit med mamma, Frida, Emil, Malle och Vicky på Boda Borg. Kom dit halv 11 i morse och har inte kommit hem än. Jag är trött. Har redan träningsvärk. Det svider lite att mamma, Frida och Vicky klådde mig, Malle och Emil. Men så kan det bli. Vill dit igen. Det var griskul!!!!
Det var förresten spökvecka där så det var kolsvart i gångarna och en massa spöken som sprang omkring och skrämde oss i rummen. Fan vad kul det var.

Nää men som sagt nu är jag trött. Ska hem och vila.

Sminkparty hos Vickan och Lina i morgon!


Lite sommar 2011

 

 


Jag och Malle


Skrattar

Vakna med the voice ställde en fråga på Facebook. "Vilken svensk kändis skulle du vilja gå på date med och varför?" så var det en som svarade Gandalf. HahahahahaahahahahHhhhahahahhhhahahahahahahahahahahaahhahahahahhhahahahahaha