Halloween

I kväll ska jag på halloweenparty hos Helene och Niklas. Död tant ska jag vara. Jag är stressad, ska snart dit. Men det ska bli jäääääkligt skoj. Tror inte jag har klätt ut mig på äldre dar. Roligt med något nytt. JÄVLAR vad klockan går. Ska snart hem och fixa till mig. HAVE FUN! HEJ

Malle

Har varit hos Malle hela kvällen och tittat på film. Såg A Serbian film förut. Se den inte! Det värsta jag sett. Ryser fortfarande. Har fått men för livet.

Sover här i natt. Hej!

P.s. Ursula kallar Ariel för slyna i den lilla sjöjungfrun.


Gud

Gud vad skönt det var att kliva upp och jobba i morse! Det bästa som finns är att kliva upp kl 5 på lördagar och söndagar. Jag älskar mitt jobb. 

I morgon fyller Robban år och han har beställt sushi till middag. Har ätit det en gång och tyckte det var svinäckligt. Det kanske är godare när man gör hemma, vad vet jag. Så ikväll ska vi kocka så allt är klart till i morgon. Jag längtar så jag kan dö till jag får se morfars min när han får veta vad det är för mat. Jag längtar nästan ännu mer till när han inser att vi ska äta med pinnar.  Jag tror inte att Robbans brutta har träffat morfar än.. Stackarn. Hon kommer bli vettskrämd. 

Nu sitter jag på bussen, det är samma chaufför som i morse. Han luktar svett. Det stinker i hela bussen. 

Smsa ROSA till 72988 och skänk 50 kr


Dagens Emil

Emil: jag önskar att Zorro var en hundhäst. Då hade vi haft både en hund och en häst!

Lite senare...

Emil: jag önskar att vi hade tusen hundar. Då skulle vi haft ett hus med tio våningar. Hade vi haft hiss då?